Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Σπείρα γέμισε την αγορά ακάλυπτες επιταγές - Σε Κορωπί και Καλύβια οι αποθήκες

Ακάλυπτες επιταγές γέμισαν την αγορά μέλη πολυπληθούς σπείρας, που είχαν στήσει κόλπο γκρόσο για να «αρμέγουν» επιχειρηματίες.

Παρουσιάζονταν ως έμποροι με δήθεν μεγάλη οικονομική επιφάνεια κι αφού κέρδιζαν την εμπιστοσύνη των επιχειρηματιών, προμηθεύονταν εμπόρευμα δίνοντας ακάλυπτες επιταγές.

Για το σκοπό αυτό είχαν συστήσει εταιρεία και είχαν νοικιάσει αρχικά μια αποθήκη στο Κορωπί και στη συνέχεια άλλη στα Καλύβια Αττικής. Γέμιζαν τις αποθήκες με προϊόντα που αγόραζαν με τις ακάλυπτες επιταγές και μετά από λίγο τα πωλούσαν σε άλλους εμπόρους σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, ζητώντας πάντα τα χρήματα cash.

Με τη μέθοδο αυτή κέρδιζαν ζεστό χρήμα και σε σύντομο χρονικό διάστημα έβαλαν στην τσέπη τους πάνω από 1.240.000 ευρώ. Μετά, όμως, από καταγγελίες και πολύμηνη παρακολούθηση των δραστών, η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη της σπείρας.

Μέχρι σήμερα συνελήφθη 58χρονος Έλληνας που φαίνεται να είχε ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση. Από τη μέχρι στιγμής έρευνες, εξιχνιάστηκαν 57 απάτες σε βάρος επιχειρηματιών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...