Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Ένοπλες ληστείες σε Χαλάνδρι, Βάρη και Παγκράτι

Τρεις ένοπλες ληστείες χωρίς ευτυχώς να σημειωθούν τραυματισμοί σημειώθηκαν, τη νύχτα και νωρίς το πρωί, εναντίον δύο επιχειρήσεων κι ενός επιχειρηματία στο χώρο της εστίασης.

Η μία από τις ληστείες σημειώθηκε στις 7.30 το πρωί, στον παράδρομο της λεωφόρου Κηφισίας 300 στο Χαλάνδρι. Στόχος ήταν ένας ιδιοκτήτης ψησταριάς, ο οποίος προχωρούσε πεζός με προορισμό τράπεζα, όπου είχε σκοπό να καταθέσει χρήματα. Δύο άγνωστοι τον πλησίασαν και με την απειλή πιστολιού τον ακινητοποίησαν και του ζήτησαν να τους παραδώσει την τσάντα που κρατούσε. Ο άνδρας υπάκουσε, οι δράστες του απέσπασαν την τσάντα με περίπου 20.000 ευρώ και διέφυγαν με μοτοσικλέτα.

Λίγες ώρες νωρίτερα, στις 04.50 τα ξημερώματα, άλλοι δυο άγνωστοι εισέβαλαν σε ταχυφαγείο «Everest» που βρίσκεται στη Λεωφόρο Βάρης και Πάρου, στη Βάρη. Βγάζοντας όπλο, κατάφεραν να αφαιρέσουν από το ταμείο τις εισπράξεις της ημέρας. Κατόπιν διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε και στις 00.30 σε πιτσαρία που βρίσκεται στην οδό Ατρειδών 5, στο Παγκράτι. Σε αυτήν την περίπτωση , ένας δράστης εισέβαλε στο κατάστημα και κραδαίνοντας όπλο αφαίρεσε από το ταμείο άγνωστο χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε μία μηχανή όπου τον περίμενε ο συνεργός του και διέφυγαν.
Η Αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...